Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijeku je suđenje Trumpu

UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina?

U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac
U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac Afp
Aktualno Galerija Mjesto na kojem se zapalio muškarac Mjesto na kojem se zapalio muškarac Foto: Afp U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac Foto: Afp Muškarac se zapalio ispred suda u New Yorku Muškarac se zapalio ispred suda u New Yorku Foto: Afp +0 Muškarac se zapalio ispred suda u New Yorku Galerija 1/4 >>
Svjedok koji se zatekao na mjestu stravičnog događaja rekao je da je prvo vidio čovjeka kako baca letke u zrak, zatim kako se polio iz limenke i zapalio. Fotografije s mjesta incidenta su uznemirujuće.

Muškarac se u petak zapalio ispred zgrade suda u New Yorku gdje traje povijesno suđenje Donaldu Trumpu, javljaju američki mediji. Svjedok koji se zatekao na mjestu stravičnog događaja rekao je da je prvo vidio čovjeka kako baca letke u zrak, zatim kako se polio iz limenke i zapalio.

"U tom sam trenutku rekao: 'O, sranje, što ću vidjeti?'", rekao je svjedok Reutersu.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama...

Svjedok, koji se predstavio kao Dave, ali je odbio reći svoje prezime, rekao je da je čovjek gorio nekoliko minuta. 

"Vidim potpuno pougljenjeno ljudsko biće", rekao je novinar CNN-a u eteru.

Službenik za hitne slučajeve u New Yorku rekao je da je jedna osoba odnesena na nosilima nakon što se zapalila. Razlog incidenta nije poznat.

Pročitajte i ovo Ilustracija Razotkriveni Policija se oglasila o akciji s USKOK-om: Uhićeni su zaradili stotine tisuća eura, traže još jednog muškarca

Drugi svjedoci rekli su da je muškarac djelovao mirno prije nego što se polio tekućinom. Jedan od svjedoka Reutersu je rekao da se dugo nakon incidenta osjećao miris dima.

Policajci su aktivirali aparat za gašenje požara i raspršili prah po tlu, a na mjestu nesreće vidjeli su se tinjajući ruksak i kanister. U blizini je bio letak koji je spominjao "zle milijardere" i pozivao ljude da "razotkriju ovu korupciju". Dio koji je bio vidljiv Reutersovom svjedoku ne spominje Trumpa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene