Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suzana, ne ide to tako

Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: X screenshot
Savjetnica predsjednika Srbije iz drugog reda nonšalantno je mobitelom snimala Vučićev govor. Upozorili su je da to ne smije činiti.

Snimka sa sjednice Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda, tijekom koje se predsjedavajuća Vanessa Fraser s Malte verbalno sukobila sa srbijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem, u utorak je privukla mnogo pozornosti te je objavljena na portalima širom regije.

Dajući riječ predsjedniku Srbije, nakon kojeg je govorila predsjednica Kosova Vjosa Osmani, Fraser je istaknula da oboje imaju tri minute po dogovoru koji je prethodno postignut. Vučić je rekao da tako nije dogovoreno, ali da mu je to svejedno u redu. 

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić rasprava o Kosovu VIDEO Vučić ponižen na sjednici UN-a, predsjedavajuća ga ušutkala lupajući rukom o stol

Fraser je tada podigla ton i počela lupati rukom o stol navodeći da je dogovoreno i da joj je njezina zamjenica rekla da je to dogovoreno sa srbijanskim predsjednikom. Imala je ljutit ton i ljutit izraz lica. Istaknula je da ne dopušta da se njezina zamjenica naziva lažljivicom. Vučić je potom ušutio.

Vezano za spomenuti događaj, kamere su uhvatile još jedan zanimljiv detalj. Naime, Vučić nije bio jedini koji je dobio upozorenje. Isto se dogodilo i njegovoj savjetnici Suzani Vasiljević.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o Srebrenici Vučić se obratio javnosti: "Pritisak raste, znamo da nemamo nikakve šanse"

Nju su pak upozorili, kako se pretpostavlja, ljudi iz protokola, i to zbog snimanja mobitelom, prenosi Nova.rs.

Kako se vidi na snimci koju su zabilježile kamere iz dvorane u kojoj je održana sjednica, savjetnica predsjednika Srbije iz drugog reda nonšalantno je mobitelom snimala Vučićev govor. Potom joj je prišao čovjek, po svemu sudeći iz protokola, i upozorio da snimanje nije dopušteno.

Snimku tog trenutka možete pogledati ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene