Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liste za EU izbore

Raspudići napustili stranku? "Ne znam što vam nije jasno"

Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić
Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić Foto: Ranko Suvar/Cropix
U Mostu je navodno došlo do sukoba tijekom sastanka o listama za EU parlament, kada su se posvađali Marin Miletić i bračni par Raspudić.

U Mostu je došlo do svađe tijekom sastanka o sastavljanju lista za EU izbore, koja je završila navodnim razilaženjem s Ninom Raspudićem, ali i njegovom suprugom, Marijom Selak Raspudić. Ona nije članica Mosta već je na njihovoj listi i u saborskim klupama kao nezavisna, dok suprug Nino jest član.

Pročitajte i ovo Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

Pročitajte i ovo Marin Miletić, Marija Selak Raspudić "Pogrešno se izrazila" Raskol u Mostu? Miletić prozvao Selak Raspudić zbog izjave o pobačaju, ona mu odgovorila: "U najtežoj sam izbornoj jedinici"

Drama je započela u ponedjeljak na sastanku predsjedništva stranke prilikom utvrđivanja konačne listu Mostovih kandidata za EU parlament. Do razilaženja je došlo nakon verbalnog okršaja između Marina Miletića i Marije Selak Raspudić, piše Jutarnji list. Nakon svađe Selak Raspudić je navodno demonstrativno napustila sjednicu.

Njih su dvoje od ranije u svjetonazorskom sukobu zbog njezine izjave o pravu na pobačaj. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači?

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV predaja lista Mislav Kolakušić kandidirat će se na predsjedničkim izborima: "Rekao je da više nema što raditi s Domovinskim pokretom"

Most je predaju svojih lista za EU parlament najavio među zadnjima, za kasnih 21:30, nakon čega će biti jasnije što se dogodilo. Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV doznaje da na prvom mjestu na listi neće biti ime Marije Selak Raspudić.

Ona je za sutra ujutro najavila konferenciju za novinare.

Konferenciju za medije za srijedu je najavio i predsjednik stranke Božo Petrov.  Most je u večernjim satima predao svoje liste za EU parament na kojima je Marin Miletić na 12. mjestu.

Petrov nije htio komentirati današnja nagađanja da su Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić napustili stranku.

"O toj temi ćemo sutra. Ne znam što vam nije jasno. Sada neću ništa govoriti".

Raspudići su ponovno ušli u parlament na izborima održanima 17. travnja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene