Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ležerno izdanje

Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači?

Andrej Plenković na TikToku
Andrej Plenković na TikToku Foto: Screenshot/X
U jeku pregovora oko sastavljana nove parlamentarne većine, Andrej Plenković nije zaboravio i svoje pratitelje na TikToku.

Dok se njegovi potencijalni partneri u sastavljanju nove većine dogovaraju na sastancima s drugim strankama koje su ušle u Sabor,  Andrej Plenković u utorak je aktivan na TikToku.

U najnovijoj objavi zahvalio se glasačima na trećoj pobjedi zaredom, a pred kamere je sjeo u ležernijem izdanju u polo majici plave boje HDZ-a, nakon što su ga ranije kritizirali zbog snimanja u odijelu. 

Telefon stalno zvoni

I u ovo malo vremena koliko mu je trebalo da snimi video, zazvonio mu je telefon, jer treba sastaviti većinu, kako kaže, ima puno sastanaka danas popodne. Pratitelje će, kaže, izvještavati o pregovorima, a pozdravio ih je sa "GG"

GG je inače kratica za izraz Good Game ili Dobra igra i trebao bi biti znak dobrog sportskog ponašanja u online igrama. Govoreći "GG" na kraju igre, šaljete poruku da ste uživali u igri i da se vaš protivnik dobro borio. Smatra se online inačicom rukovanja s protivnikom nakon igre u stvarnom životu.

 

@plenkovic_andrej Ovim putem želim se zahvaliti svima na povjerenju koje ste nam dali na izborima 17. travnja. Hrvatska demokratska zajednica, zajedno s partnerima, osvojila je 61 mandat i pobijedila treći put zaredom na parlamentarnim izborima. Hvala svim našim sugrađanima koji su iskoristili svoje demokratsko pravo te pokazali da vjeruju u uspješnu i snažnu Hrvatsku koja je spremna na sve izazove. #ZaSveIzazove #vladaRH #andrejplenkovic #izbori2024 #pobjeda #hrvatska ♬ original sound - Andrej Plenković



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene