Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči izbora

Krenula kampanja za unutarstranačke izbore u HDZ-u: Plenković oštro uzvratio Kovaču

Miro Kovač sa svijećom
Miro Kovač sa svijećom DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Miro Kovač sa svijećom Miro Kovač sa svijećom Foto: DNEVNIK.hr Dolazak Andreja Plenkovića Dolazak Andreja Plenkovića Foto: DNEVNIK.hr Andrej Plenković Andrej Plenković Foto: DNEVNIK.hr +0 Miro Kovač Galerija 1/4 >>
Službeno je počela kampanja za unutarstranačke izbore u HDZ-u.

Iz Knina je Miro Kovač, nositelj Opcije za promjene, poručio da su ljudi vezani za radna mjesta u općinama, gradovima, županijanama i državnim tvrtkama te da stoji pri tvrdnji kako se članovi HDZ-a boje za posao - odaberu li promjenu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u

A promjene su, kaže, nužne jer HDZ ne stoji dobro. Protukandidata Andreja Plenkovića poziva na sučeljavanje.

"Moj protukandidat je danas dobio poruku, danas je prvi dan službene izborne promidžbe i ja ga pozivam da predloži kada mu odgovara sučeljavanje o sadašnjosti i budućnosti Hrvatske demokratske zajednice. Neka predloži i vrijeme i mjesto, ako neće on, ja ću", kazao je Miro Kovač.

Plenković posjetio Istru

Trenutačni predsjednik stranke Andrej Plenković posjetio je Istru. U Puli je popio kavu s članovima pulskog ogranka, a tijekom posjeta novoj Općoj bolnici u Puli - osvrnuo se na javni poziv na sučeljavanje protukandidata za predsjednika stranke Mire Kovača.

"Ne znam je li se on ispričao članovima i članicama HDZ-a, budući da ih je podcijenio, ponizio i uvrijedio kazavši da se boje te da bi eventualno bili u strahu zbog gubitka posla ili nečega sličnog. To je katastrofalna izjava bilo koga tko pretendira biti na čelu HDZ-a", kazao je Plenković.

"Sučeljavanja će biti, o tome kada će biti i gdje, o tome ćemo se dogovarati i razgovarat ćemo s različitim predstavnicima medija i stožeri će o tome donositi odluke. Ali bilo bi dobro da ovo prvo napravi, bit će mu lakše onda kod članova, to mu ja savjetujem prijateljski", dodao je.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene