Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O vrućoj situaciji

Komadina: "Ne do Bog da im pada na pamet poništavati izbore. Na stolu je i da Milanović nije kandidat za premijera"

Zlatko Komadina, župan
Zlatko Komadina, župan Foto: DNEVNIK.hr
Član SDP-a Zlatko Komadina komentirao je izvanredni sastanak Ustavnog suda, ali i rekao da je na stolu da Zoran Milanović nije kandidat za premijera.

"Ne do Bog da im pada napamet poništavati izbore", rekao je primorsko-goranski župan i član SDP-a Zlatko Komadina komentirajući izvanredni sastanak Ustavnog suda.

"Ovo je možda neka prevencija da predsjednik RH ne može aktivno sastavljati vladu, ali vidjet ćemo", rekao je za N1.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Iz minute u minutu Nakon odgovora DP-a na poziv u koaliciju oglasio se i Grmoja: "Pokažite da niste ispostava HDZ-a"

Pročitajte i ovo Mario Radić odbio poziv Mosta da ruše HDZ "Ponižavali su nas" DP odgovorio na poziv Mosta da zajedno sruše HDZ: "Gdje su bili prije tri mjeseca?"

"Može se sastaviti manjinska vlada. Međutim, HDZ ima mogućnost samo s Domovinskim pokretom. Na kraju će manjine presuditi hoće li biti većinska HDZ-ova vlada ili manjinska SDP-ova."

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Nakon izbora Tomašević o Grmoji kao mandataru: "Mi nismo ti koji postavljaju uvjete"

Pročitajte i ovo Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Komentirao je izjavu Andreja Plenkovića, koji je poručio strankama s malim brojem mandata da se ne srame pregovora. "On ne voli ići previše desno. Teoretski, kad bi ovi koji su dobili po nekoliko mandata, mogao bi se približiti tome da mu nedostaju dva mandata, a onda uvijek može iskočiti netko iz stranke. Manjinsku vladu čini se teško složiti, ali ako pristanu mostovci, Možemo! isto… Na stolu je i da nije Zoran Milanović kandidat za premijera, možda Grmoja, možda Grbin…", rekao je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene