Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ponižavali su nas"

DP odgovorio na poziv Mosta da zajedno sruše HDZ: "Gdje su bili prije tri mjeseca?"

Mario Radić odbio poziv Mosta da ruše HDZ
Mario Radić odbio poziv Mosta da ruše HDZ Foto: Damjan Tadic/Cropix
Domovinski pokret odbio je poziv Mosta na suradnju kako bi srušili HDZ.

Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta, odbio je poziv Mosta na suradnju kako bi formirali novu vlast i srušili HDZ.

"Vratimo se dva-tri mjeseca unazad. Tada je Domovinski pokret zvao Most u koaliciju. Ismijali su nas i ponižavali, a od koalicije nije bilo ništa, pa smo posijali barem deset mandata", rekao je Mario Radić te napomenuo da su otrpjeli Mostovu odbijenicu i ponižavanje te da sad više nema prostora za razgovore.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Iz minute u minutu Nakon odgovora DP-a na poziv u koaliciju oglasio se i Grmoja: "Pokažite da niste ispostava HDZ-a"

"Povlačimo se na osamu kako bismo osmislili svoje pozicije. Pripremit ćemo svoja pregovaračka načela, utvrditi minimalne i maksimalne pozicije te pregovarački tim", rekao je Radić. 

Pročitajte i ovo Ivan Lovrinović, Mislav Kolakušić i Ivan Vilibor Sinčić Izdaja birača Partner Domovinskog pokreta bijesan, traži koaliciju i s crnim vragom: "Nitko ne smije podržati HDZ!"

Nije htio otkriti uvjete za podršku HDZ-ovoj vladi, a tvrdi i da u DP-u nema razjedinjavanja te da, ako je i bilo tih pokušaja, oni su prestali u 24 sata. Rekao je i da su telefoni DP-ovaca bili na okupu i da su svi znali tko je koga zvao i s kojim prijedlozima i ponudama. 

Nikola Grmoja, premijerski kandidat Mosta, nekoliko je puta javno pozvao Domovinski pokret na razgovore kako bi srušili HDZ. U posljednjoj objavi ustvrdio je da s Domovinskim pokretom imaju dovoljno ruku za to. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene