Obavijesti Video Pretražite Navigacija
podignuta optužnica

Horor u Slavoniji: S prijateljem brutalno silovao kumovu ženu usred bijela dana, tortura je trajala satima

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Za vrijeme dvosatne torture u kući je bilo i jednogodišnje dijete silovane žene, a žrtva je rekla da su muškarci i šmrkali drogu.

Dvojica Slavonaca lanjskog su rujna usred bijela dana ušla u kuću žene dok joj suprug nije bio tamo i brutalno je silovala, a ovih je dana protiv njih podignuta optužnica.

Jedan od optuženih (30) vjenčani je kum žrtvina supruga, a drugi, 29-godišnjak, kumov prijatelj. Za vrijeme dvosatne torture u kući je bilo i jednogodišnje dijete, a žrtva je rekla da su muškarci tijekom silovanja šmrkali drogu, pišu 24 sata

Opirala se kada su joj rekli da žele seks, govorila im da ima mjesečnicu, no kum joj je zaprijetio da će joj njegov prijatelj nešto nažao napraviti. Jako se uplašila obojice okrivljenika, stoji u optužnici.

Kad su izlazili iz kuće, zaprijetili su joj da nikome ništa ne govori jer će se vratiti.    

Optuženi kum negirao je počinjenje kaznenog djela. Tvrdio je da ranije najmanje sedam puta s kumovima imao seks utroje.

Pročitajte i ovo Ilustracija teroristički čin Drama kod susjeda: Ušao u dom i prijetio da će se raznijeti uz povike "Alah je velik!"

Njegov prijatelj također je negirao silovanje rekavši da ga je žena lažno optužila jer se bojala da će njezin muž sve saznati.

Međutim, psihijatrijska vještakinja zaključila je da žrtva nije sklona izmišljanju događaja te da kod nje postoje znaci traumatizacije uslijed izloženosti emocionalnom i seksualnom zlostavljanju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene