Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istražuje se vozač

VIDEO Dramatična snimka prometne nesreće u Rusiji: Autobus pun putnika sletio u rijeku

Autobus pada u rijeku Mojku
Autobus pada u rijeku Mojku Foto: X/Screenshot
U teškoj prometnoj nesreći u Sankt Peterburgu, sedam osoba je izgubilo život dok je šest ozlijeđeno nakon što je autobus pao s mosta u rijeku Mojku.

U šokantnoj prometnoj nesreći sedam osoba je izgubilo život, dok je šest hospitalizirano nakon što je putnički autobus danas pao s mosta u rijeku Mojku u ruskom gradu Sankt Peterburgu.

Zbog cijelog slučaja vozač autobusa je zadržan u policiji te je nad njim provedena kriminalistička obrada, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Napad na oblast Harkiv Ukrajinsko-ruska granica VIDEO "Rusija je započela novi val napadačkih akcija": Evo kako izgleda ruski napad na ukrajinsku oblast, ima stradalih

Svi ozlijeđeni u ovoj nesreći će dobiti potrebnu medicinsku pomoć, izjavio je gradski odbor za promet.

Snimka koju su objavile vlasti prikazuje kako autobus naglo skreće prije nego što udara u ogradu mosta, pada u rijeku i gotovo potpuno se potapa,

Tužiteljstvo u Sankt Peterburgu pokrenulo je istragu o nesreći, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo PR Oglas Hrvatski hotel na Forbesovoj listi najboljih hotela

Spasioci su brzo reagirali, izvlačeći unesrećene iz autobusa kroz krov. Navodno je kroz otvor na krovu izvučeno osam osoba, dok su ostali izašli samostalno i bili spašeni spasilačkim čamcima.

Pretraga rijeke za eventualnim preživjelima još uvijek traje.

Vlasti nisu precizirale broj putnika u autobusu, ali svjedoci tvrde da ih je bilo između 20 i 25. Za sada se kao uzrok nesreće ne isključuje niti mogući kvar autobusa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene