Obavijesti Video Pretražite Navigacija
gdje je tijelo djevojčice?

Otkriveni rezultati DNK analize automobila kojim su ubojice udarili i vozili malenu Danku Ilić

Danka Ilić
Danka Ilić Foto: Društvene mreže/Screenshot
U Više javno tužiteljstvo u Zaječaru pristigli su novi rezultati DNK analize predmeta koji su izuzeti tijekom istrage, no zasad nisu pronađeni biološki tragovi ubijene djevojčice Danke Ilić.

Niti na jednom predmetu koji je izuzet tijekom istrage o nestanku dvogodišnje djevojčice Danke Ilić iz Bora u Srbiji nisu pronađeni njezini biološki tragovi.

Skoro punih mjesec dana stotine ljudi pretraživale su teren u okolici Banjskog Polja i Bora u potrazi za djevojčicom koja je nestala 26. ožujka. Ispostavilo se da je ubijena, a uhićeni su radnici Vodovoda Srđan Janković i Dejan Dragijević koji su djevojčicu udarili službenim automobilom te potom njezino tijelo bacili na deponij. Ono, međutim, do danas nije nađeno.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Parlamentarni izbori 2024. HDZ i DP dogovorili parlamentarnu većinu i strukturu buduće Vlade

Ovih su dana u Više javno tužiteljstvo u Zaječaru pristigli novi rezultati DNK analiza predmeta koji su izuzeti tijekom istrage, no zasad nisu pronađeni biološki tragovi Danke, doznaje Nova.rs. Niti jedan jedini trag ne ukazuje gdje se nalazi tijelo djevojčice.

Izuzeti su alat iz kuće osumnjičenih, odjeća i obuća, analizirano je i više od 500 tragova s vanjske i unutrašnje strane službenog automobila Vodovoda koji su osumnjičeni vozili.

"Do sada su analize pokazale da se niti na jednom ne nalazi DNK Danke Ilić, niti unutar automobila niti s vanjske strane", doznaje Nova.rs u Višem javnom tužiteljstvu.

Pročitajte i ovo Konzerva graha užas! UZNEMIRUJUĆE "U konzervi graha pronašao sam štakora!" Nakon šokantne objave povlači se cijela serija iz velikog trgovačkog lanca

Još se očekuju i rezultati vještačenja s Biološkog fakulteta. Također, ovih dana u tužiteljstvo trebaju stići i rezultati iz Nacionalno kriminalističko– tehničkog centra koji je analizirao GPS uređaj vozila Vodovoda.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene