Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jezivi slučaj iz albanije

Pronađeno tijelo majke: Alma je s troje djece skočila u rijeku kako bi se spasila od nasilnika

Alma A. s djecom
Alma A. s djecom Foto: Facebook/Screenshot
Pronađeno je tijelo Alme A. Šokantan slučaj smrti majke i troje djece šokirao je Albaniju, ali i regiju. Sumnja se da je ta majka sa svoje troje djece skočila u rijeku kako bi se spasila od supruga koji ih je zlostavljao.

Pronađeno je tijelo Alme Arazi. Tijelo četverogodišnjeg dječaka pronađeno je nekoliko sati ranije, i to nedaleko od mjesta gdje je u ponjedeljak pronađena njegova osmogodišnja sestra. Tijelo devetogodišnje djevojčice slučajno je pronašao ribar u subotu navečer, javlja Blic. 

Alma A. (39) i njezino troje djece navodno su počinili samoubojstvo skočivši u rijeku Bojanu. 

Kobnog dana, nekoliko sati prije nego što će otići do rijeke, dvije kćeri i sinčić bili su u kafiću s mamom i njezinom rođakinjom.

Policija je u subotu uhitila Ergisa, koji im je od ranije bio dobro poznat zbog krijumčarenja droge.

"Na osnovi provedenog očevida i policijskih obavještajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i djeci, za koje se sumnja da su izvršili samoubojstvo. Dana 4. svibnja 2024. državljanin E. A. u dobi od 31 godine (koji je ranije osuđivan za uzgoj opojnih droga) uhićen je zbog kaznenog djela izazivanja samoubojstva", naveli su iz policije.

On je te optužbe negirao.

Ronioci su danima pretraživali rijeku i otkrivali jezive detalje slučaja. 

Doznalo se da je Almina sestra bila ta koja je prijavila Ergisa policiji tvrdeći da je zlostavljao Almu. Lokalni mediji pišu da je par već neko vrijeme živio razdvojeno te da je on navodno imao aferu s drugom ženom.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ivan Penava Pregovori i razgovori Neki zastupnici Domovinskog pokreta neće podržati Plenkovića? "Pitajte ga hoće li dati potpis, a ima ih još koji će izletjeti"

Navode da je i na dan kad je prijavio nestanak Alme i djece policiji za suprugu rekao da je psihički bolesna te da uzima lijekove za depresiju.

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili ste u potrazi za pravom odlukom, nemojte se ustručavati pitati za pomoć. Možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb: Nazovite na telefon 01-2376-470 od 0 do 24 sata. U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Psihološki centar TESA: Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene