Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićenja

Policija pronašla kombi pun kokaina ispred puba: Otkriveno kako je 46 milijuna eura droge došlo do malenog sela

Pronađena droga
Pronađena droga Foto: NCA
Četvorica muškaraca uhićena su nakon što je kokain vrijedan 46 milijuna eura pronađen u stražnjem dijelu kombija na parkiralištu puba u selu Yorkshire.

Oko 500 kilograme droge otkriveno je u Vauxhallu Vivaro na parkiralištu Stags Head Inna u Lelleyju, istočni Yorkshire, objavila je Nacionalna agencija za borbu protiv kriminala (NCA).

Vjeruje se da je droga prebačena s većeg broda koji je plovio s obale Hulla na obalu pomoću gumenjaka. Policija je pronašla napušten brod na plaži Easington, dodao je NCA.

Pročitajte i ovo Ilustracija traže kolektivni ugovor Slunjski vrtić je u štrajku: "To je pokazatelj da roditelji podupiru djelatnike"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Pregovori i razgovori Oglasio se ključni čovjek za formiranje saborske većine. Kosor: "Nitko se nije ponizio kao Plenković"

Plaža je udaljena oko 45 kilometara od puba u kojem je pronađena droga, čija se ulična vrijednost procjenjuje na oko 46 milijuna eura.

22-godišnjak iz Argylla, 32-godišnjak iz Obana i 24-godišnjak iz Campbeltowna, svi iz Škotske, uhićeni su zbog sumnje na zavjeru za uvoz droge klase A oko 8:30 ujutro u subotu 4. svibnja u Lelleyu, kao i 39-godišnjak iz Kolumbije, dodaje NCA, piše Guardian.

Pročitajte i ovo Alma A. s djecom potraga i dalje traje Strašan slučaj šokirao regiju: Alma je s troje djece skočila u rijeku zbog muža nasilnika, objavili da su pronašli tijelo druge djevojčice

Pročitajte i ovo Prizori razbacanog smeća Golemi nered Radnik Čistoće pokazao sramotno ponašanje građana: "Teško je gospodi gradskoj staviti škovacu u kantu. Smatraju nas za stoku"

"Radi se o znatnoj količini kokaina i njegova će zapljena biti značajan udarac organiziranoj kriminalnoj skupini koja ga je pokušala prokrijumčariti u UK", rekao je Alan French, viši istražitelj.

Pročitajte i ovo Uhićeni Srbi u Španjolskoj akcija u Španjolskoj VIDEO Pogledajte kako je pao jedan od najtraženijih srpskih mafijaša: "Bili su vezani, a u kući je bilo puno krvi"

"Nema sumnje da bi se ona prodavala zajednicama diljem Ujedinjenog Kraljevstva te poticala daljnji kriminal i iskorištavanje. U suradnji s našim partnerima za provedbu zakona odlučni smo učiniti sve što možemo kako bismo spriječili kriminalne aktivnosti i zaštitili sigurnost granica UK-a. Naša se istraga nastavlja nakon ovih uhićenja", rekao je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene