Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIPREME ZA IZBORNU UTRKU

Škoro objasnio što znači fotografija s bivšim premijerom Oreškovićem i postaje li on novim članom Domovinskog pokreta

Tihomir Orešković (Foto: Dnevnik.hr)
Tihomir Orešković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Tihomir Orešković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Miroslav Škoro objasnio je fotografiju koja je objavljena u nedjelju, a zbog koje se nagađalo da će bivši premijer Tihomir Orešković pristupiti Domovinskom pokretu.

Škoro je nedjelju proveo u društvu bivšeg premijera Tihomira Oreškovića i Stjepe Bartulice.

Pročitajte i ovo Stjepo Bartulica Nastavak razgovora Bartulica postavio uvjete za podršku Vladi: Što ako Plenković na to ne pristane? "To je pitanje za njega..." Parlamentarni izbori 2020. Parlamentarni izbori Rezultati izbora 2020. godine

Bartulica je druženje zabilježio fotografijom koju je objavio na Facebooku i uz nju je napisao: "Ugodni nedjeljni razgovori. Stay tuned." 

Mediji su odmah počeli nagađati hoće li se bivši premijer Tihomir Orešković i Stjepo Bartulica pridružiti Domovinskom pokretu.

Orešković je poznat kao prvi nestranački premijer u RH koji je na toj funkciji bio tek osam mjeseci. Bartulica je bio njegov savjetnik za vanjsku politiku. U mandatu predsjednika Ive Josipovića Bartulica je bio njegov savjetnik za vjerske zajednice. 

Bartulica je poznat po svojem sudjelovanju u Hodu za život.

Škoro je u ponedjeljak objasnio što znači objavljena fotografija.
Rekao je kako je Stjepo Bartulica slavio rođendan i da je on već dio Domovinskog pokreta.

Napominje kako je Tihomira Oreškovića na rođendanu vidio drugi put u životu i da on ni na koji način neće biti s njima na izborima.

Objava na Facebook stranici Domovinskog pokreta

Na Facebook stranici Domovinskog pokreta također su se osvrnuli na objavljenu fotografiju i interes medija zbog značenja te fotografije. 

"Izvještavamo javnost kako Domovinski pokret pozdravlja razgovore sa svim akterima koji imaju ideju kako promijeniti Hrvatsku nabolje, no to ne znači i da će svatko tko se fotografira s Miroslavom Škorom nužno postati dio platforme Domovinskog pokreta.

Veseli nas što okupljamo širok spektar kvalitetnih ljudi, bilo kao kandidate na listama, bilo kao savjetnike u izradi programa za razna područja, a o konkretnim imenima i ulogama javnost će biti pravovremeno obaviještena", navodi se u objavi.

 

 

 

  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene