Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Knežiji

Zagrepčanka opisala napad kod osnovne škole: "Budite na oprezu, baš mi ih je pun kufer"

Osnovna škola Matije Gupca na zagrebačkoj Knežiji
Osnovna škola Matije Gupca na zagrebačkoj Knežiji Foto: Darko Tomas / CROPIX
Zagrepčanka je objavila da su je kod osnovne škole napale vrane.

U grupi u kojoj se okupljaju stanovnici zagrebačke Knežije, "Knežija – jučer, danas, sutra", Zagrepčanka Matea objavila je da je doživjela napad vrana.

"Jučer, kod škole Matije Gupca, uz semafor, napala me dva puta unutar desetak sekundi. Budite na oprezu, baš mi ih je pun kufer", napisala je i potaknula ostale članove grupe da ispričaju svoja iskustva s vranama.

"I mene je u srijedu baš na tom mjestu napala s leđa i još se nekoliko puta zabijala u mene. Grozno iskustvo", objavila je stanovnica spomenutog kvarta.

Pročitajte i ovo Novinari ispred Banskih dvora Promjene u Banskim dvorima FOTO Svi hrvatski premijeri: Znate li tko su sve bili predsjednici Vlade?

Jedna je članica grupe napomenula da su napadi češći baš u ovo doba godine.

"Vrijeme je bebica, pa treba biti na oprezu", napisala je, izvijestio je Zagreb.info.

Pročitajte i ovo Ratni brodovi NATO-a Uskoro vježbe Ovo bi mogla biti sljedeća Putinova meta: "Ne pokušavajte ga nadmudriti"

Vrane u proljeće mlade uče letjeti pa se često nađu ispod stabala i na tlu, a odrasli paze da im se nešto ne dogodi i zbog toga mogu napasti.

"I mene je vrana prošle godine u petom mjesecu napala tri puta zaredom u prolazu pored Osnovne škole Matije Gupca. Shvatila sam da ne bih trebala više tuda prolaziti pješke, tako da to izbjegavam. Savjetujem da ne hodate blizu škole jer je očito tamo njihov teritorij zbog drveća na kojem lako moguće imaju gnijezdo", ispričala je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene