Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi daljnja obrada

U Osijeku i Čepinu sedam ilegalaca iz Azije i Afrike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Osijeku i Čepinu policijski službenici zatekli su sedam muškaraca, državljana zemalja iz Azije i Afrike koji su ilegalno ušli u Hrvatsku.

Pet državljana Pakistana zatečeno je Osijeku; jučer ujutro u 7 sati 29-godišnjak na Trgu Bana Jelačića u Donjem Gradu , a nakon desetak minuta također u Donjem Gradu policajci su zatekli 25-godišnjaka i 23-godišnjaka. U Vukovarskoj ulici pronašli su još dva Pakistanca u dobi od 30 i 26 godina, prenosi PU osječko-baranjska.

Pročitajte i ovo Osijek protiv komaraca - 2 Slavonija bez problema Dronovi, čamci, amfibije... Sve je spremno za veliku bitku, ali je li to dovoljno? "Nisu to baš zmajevi koji piju krv" Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

>> U Osijeku ulovili ilegalce iz Sirije i Burme

Osim Pakistanaca jučer u poslijepodnevnim satima na željezničkom kolodvoru u Osijeku zatečen je i 40-godišnji državljanin Somalije, a u Čepinu 33-godišnji državljanin Sirije. Policija je izvijestila da slijedi daljnja obrada. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene