Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro je biti na oprezu

Oluja pogodila dijelove Slavonije, potopila Slavonski Brod: Što nas očekuje danas?

Tuča u Slavonskom Brodu
Tuča u Slavonskom Brodu Foto: Anita Špeljak
Iako se očekuje dosta kiše, nema upozorenja za grmljavinske oluje ili jaki vjetar.

U četvrtka je veliko nevrijeme u popodnevnim satima pogodilo dijelove Slavonije. Jaka kiša uzrokovala je bujice i poplavu na cestama, a padala je i tuča nešto veća od graška.  Najgore je bilo u Slavonskom Brodu gdje su prometnice bile pod vodom, led je zabijelio grad,  a velika količina kiše izazvala je bujice na cestama. 

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Pratite iz minute u minutu Dabro potvrdio: "Našli smo se i dogovarali većinu bez SDSS-a", Milić obznanio kad bi se mogli znati obrisi konačnog dogovora

Pročitajte i ovo Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Europi Obavještajac otkrio što na kraju čeka Ukrajinu: "Takvi ratovi mogu završiti samo na taj način"

U petak prema progonozi DHMZ-a bit će promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti.

Pročitajte i ovo Izraelsko bombardiranje pojasa Gaze Rat na Bliskom istoku Hamas traži zajamčeni kraj rata, Izrael najavljuje ofenzivu: Što je s taocima?

Pročitajte i ovo Poskok Liječnici poslali poruku Namnožilo se mnogo opasnih zmija, mještani su zabrinuti: "Stvarno su velike. Radije bih naletio na vepra ili leoparda nego na nju"

Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 15 do 20 °C, piše DHMZ.

Iako se očekuje dosta kiše, nema upozorenja za grmljavinske oluje ili jaki vjetar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene