Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pošalice i prepucavanja

Plenkovićev glasnogovornik objavio plakat kojim se traži Milanović: "Nije nasilan ni naoružan, ali je vrlo plašljiv ako..."

Ne prestaju šale na društvenim mrežama na račun predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Jedan od onih koji na račun predsjednika Republike Zorana Milanovića zbijaju šale na društvenim mrežama je i glasnogovornik Vlade Marko Milić, koji je objavio plakat potrage za Milanovićem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obratite pažnju Pustili pola milijuna lažnih kovanica od dva eura: Znate li kako ćete prepoznati krivotvorine?

Riječ je o fotošopiranoj objavi s Milanovićevom fotografijom ispod koje piše da se traži nakon što je 17. travnja – nakon parlamentarnih izbora - odlutao u nepoznatom smjeru. 

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Predsjedništvo SDP-a Grbin: "Odluku će morati donijeti oni u DP-u. A Plenkoviću treba psihijatar, frajer si je osigurao zlatni padobran"

"Nestao negdje nakon 17. 4. Navodno odlutao u nepoznatom smjeru pričajući sam sa sobom. Ako ga primijetite, priđite s oprezom. Nije nasilan ni naoružan, ali je vrlo plašljiv ako spomenete Ustavni sud i izbore pa pričajte s lopatarima i fazanima do dolaska policije. Molimo kontaktirati 112 ili njegov ured na Pantovčaku", piše u opisu plakata, koji je objavio Milić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene