Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže nam promjena

Planirate Praznik rada provesti na otvorenom? Meterolog otkrio kada je najbolje vrijeme za roštiljanje

Aktualno Galerija Darijo Brzoja - 1 Darijo Brzoja - 1 Foto: DNEVNIK.hr Darijo Brzoja - 2 Darijo Brzoja - 2 Foto: DNEVNIK.hr Darijo Brzoja - 3 Darijo Brzoja - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Darijo Brzoja - 4 Galerija 1/4 >>
Meteorolog Dnevnika Nove TV Darijo Brzoja otkrio je kakvo nas vrijeme čeka na Praznik rada.

Mnogi građani Praznik rada planiraju provesti na otvorenom, a meteorolog Dnevnika Nove TV Darijo Brzoja otkrio je kakvo nas vrijeme čeka.

"Čini se da svake godine na Praznik rada, kada su ljudi vani i kada roštiljaju, padne kiše. Ovog puta će to uglavnom biti poslijepodne i prema večeri. Do sredine dana će biti djelomice sunčano i ugodno toplo uz temperaturu od 22-23 stupnja. Moj savjet bi bio da upravo sredinu dana iskoriste za roštiljanje jer će se kasnije vrijeme promijeniti", rekao je.

Pročitajte i ovo Sabina Tandara Knezović i Tihomir Cipek - 1 Analiza Tihomira Cipeka Kako će Plenković riješiti problem s SDSS-om i zapinje li negdje u pregovorima? Analitičar o borbi za vlast: "Materijalne interese lako je zadovoljiti"

Vrijeme će u najveća četiri hrvatska grada – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku – biti vrlo slično.

"Pljuskova i grmljavine može biti posvuda, ali ne u isto vrijeme. Krenut će u gorskoj Hrvatskoj, a onda će se premještati prema Slavoniji i Baranji. To je će se događati u rano poslijepodne, a prema kraju dana će nevrijeme doći i u središnju Hrvatsku i Jadran. Prema večeri će biti sve intenzivnijih, jačih i češćih pljuskova, a u unutrašnjosti možda bude i malih zrna tuče", najavio je meteorolog.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene