Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK

Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Zbog prometne nesreće i vozila u kvaru na dvije autoceste HAK upozorava na oprez.

Zbog vozila na kvaru na autocesti A7 na čvoru Orehovica u smjeru Križišća vozi se uz ograničenje brzine od 50 kilometara na sat, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Vozači trebaju pripaziti i na prometnu nesreću na 26. kilometru između čvorova Lučko i Buzin u smjeru istoka (Lipovca) te na prepreku na kolniku, također na autocesti A3, između čvora Slavonski Brod zapad i čvora Okučani u smjeru Bregane.

Za sve skupine vozila otvoreni su: Autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići; autocesta A6 Rijeka-Zagreb; Krčki most; Paški most; Most dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku.

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Zbog teretnog vozila u kvaru na državnoj cesti DC33 na izlazu iz Knina prema Drnišu vozi se otežano.

Pročitajte i ovo Gordan Grlić-Radman Iz minute u minutu Odlazi Grlić Radman? Poznato tko bi ga mogao zamijeniti. Ovako bi mogla izgledati kadrovska križaljka DP-a

Zbog radova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke (obilazak s autoceste A6 je preko čvora Čavle, a s autoceste A7 preko čvora Rijeka istok).

Izvode se radovi na održavanju na autocesti A7 između tunela Sveti Kuzam i tunela Draga. Promet se vodi jednom prometnom trakom. Predviđeno trajanje radova je danas do 15 sati.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene