Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnjivi požari

Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

Aktualno Galerija Posljedice požara - 1 Posljedice požara - 1 Foto: Vijesti u 17 Posljedice požara - 2 Posljedice požara - 2 Foto: Vijesti u 17 Vatrogasci - 1 Vatrogasci - 1 Foto: Vijesti u 17 +0 Vatrogasci - 2 Galerija 1/4 >>
Vatrogasci vjeruju da je 50 požara koji su u srijedu gorjeli u šumi nedaleko Valpova podmetnuto. Sumnja se na serijskog piromana.

U šumi nedaleko od Valpova gorjelo je čak 50 požara, a vatrogasci koji su ih u srijedu gasili procjenjuju da su podmetnuti. Požari su bili udaljeni po 30-tak metara jedan od drugog, a zahvaćali su površine od 20 pa do 200 četvornih metara.

Pročitajte i ovo Josipa Krajinović, reporterka Dnevnika Nove TV Podnio ostavku Bivši pomoćnik ministrice ispitan: "Istraga obuhvaća i 3D snimanje naručeno iz ministarstva"

U gašenju je sudjelovalo 30 vatrogasaca. Ozlijeđenih i materijalne štete na sreću nema jer je gorjelo raslinje i suho lišće. Sumnja se na serijskog piromana, a jesu li požari podmetnuti istražuje i policija.

"Svi elementi koji su zatečeni na mjesto događaja ukazuju na to. Prvenstveno razdvojene površine koje nemaju nikakve fizičke veze jedna s drugom, a drugo klimatski uvjeti koji su bili u to vrijeme", objasnio je Stjepan Koški, zapovjednik DVD-a Valpovo.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene