Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Drama na sjeveru Hrvatske: Muškarac s puškom noću hodao ulicama i repetirao oružje upereno prema policajcima

Airsoft puška
Airsoft puška Foto: Getty Images
Prometna policija uočila je muškarca koji je ulicom hodao s puškom u ruci. Ubrzo je oformljen policijski tim koji je krenuo u potragu za njim. Kada su ga pronašli, prijetio je policajcima i prema njima uperio pušku.

U zahtjevnoj situaciji zatekli su se u četvrtak policajci u Međimurju. Tijekom kontrole prometne policije Čakovec u Nedelišću policajci su uočili nepoznatog muškarca s puškom u ruci, ali su ga ubrzo zbog mraka izgubili iz vida.

U kratkom vremenu oformljen je tim policijskih službenika Interventne jedinice policije i drugih policijskih službenika koji su krenuli u potragu. Nešto prije 3 sata u Uskoj ulici, kroz prozor jedne od obiteljskih kuća, na ulicu je iskočio muškarac s puškom u ruci te prijeteći uzviknuo prema policijskim službenicima. Ujedno, muškarac je prema njima okrenuo pušku te je repetirao.

Pročitajte i ovo Godišnjica tragedije u OŠ Vladislav Ribnikar Godišnjica tragedije FOTO Dirljive scene ispred OŠ Vladislava Ribnikara: Roditelji ubijene djece stigli na mjesto masakra

Pročitajte i ovo EasyJet avion Svi odahnuli Bizaran incident na letu iznad Sredozemnog mora: Kapetan aviona morao prinudno sletjeti zbog bučnog para

Policajci su uspjeli uz prisilu svladati muškarca te ga uhititi i privesti, a provjerom identiteta utvrdili su da se radi o 28-godišnjaku.

"Očevidom s mjesta događaja izuzeta je puška Airsoft, model M4 A1 Carabine, kalibra 6 mm. Radi se o iznimno kvalitetnoj replici američke jurišne puške koja je posebno prilagođena bliskoj borbi i borbi unutar objekata. Takva puška svojim vanjskim izgledom nimalo ne odudara od originala", priopćili su iz Policijske uprave međimurske.

Policija 28-godišnjaka sumnjiči za kazneno djelo napada na službenu osobu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene