Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladi vođa

Kim Jong Un više ne izgleda ovako

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjevernokorejski vođa postao je pretio zahvaljujući stalnom uživanju u finoj hrani i piću. Novi kilogrami postali su velik problem za njegova stopala i noge - sve to tvrde strani mediji.

Sjevernokorejski vođa Kim Jong Un navodno je nagomilao toliko kilograma da je slomio dva zgloba, završio na operaciji i sada leži u bolnici, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Problem debljine u Hrvatskoj - 2 Istraživanje Europske inicijative Svako treće dijete u Hrvatskoj ima ozbiljan zdravstveni problem: Adekvatno ga ne prepoznaju ni roditelji ni liječnici obiteljske medicine

Vođa osiromašenog naroda navodno teži gotovo 130 kilograma koji su posljedica uživanja u finoj hrani i piću, ali nove zalihe stavile su ogroman pritisak na njegova stopala i noge. Izvor koji je iz Sjeverne nedavno došao u Južnu tvrdi da je Kim (vjeruje se 31 godinu star) još uvijek u bolnici pod stražom njegovog tima. Zaštitari su postavljeni oko odjela bolnice u Pjongjangu.

Sjeverna Koreja: Vođa je bolestan, ali i dalje 'entuzijastično' vodi zemlju

Vjeruje se da je pretili Kim istegnuo, a onda i slomio gležnjeve tijekom napornih turneja po vojnim bazama i tvornicama tijekom kojih je nosio cipele s 'kubanskim petama' kako bi bio viši i samim time izgledao kao veći autoritet.

Inače, Kim se još tijekom studiranja u Švicarskoj zaljubio u tamošnji sir pa unatoč zapadnim sankcijama uvozi ogromne količine svoje omiljene namirnice. Kilograme je posebno počeo nakupljati dolaskom na vlast.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene