Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Frcale su iskre

VIDEO DRAMA PRI SLIJETANJU: Zrakoplov CA u Zurichu sletio na nos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov Croatia Airlinesa sletio je u petak navečer u Zurichu na nos, srećom nema ozlijeđenih.

U petak oko 20:20 sati u Zurichu zrakoplov Croatia Airlinesa sletio je na nos zbog problema s prednjim kotačima. Svih 65 putnika i članova posade je dobro, potvrdila je Ksenija Žlof iz odjela za odnose s javnošću Croatia Airlinesa. Dodala je kako je zrakoplov prošao sve redovite servise i preglede, te kako su piloti CA izvanredno obučeni za ovakve situacije.

Pročitajte i ovo Autobus Flixbusa koji se prevrnuo u blizini Leipziga Utvrđuje se uzrok nesreće Protiv vozača Flixbusova autobusa vodi se istraga: Osumničen je za ubojstvo iz nehaja Slika nije dostupna Boise u Idahu Tragedija u zračnoj luci: Urušio se hangar, ljudi ostali zarobljeni ispod krova, troje mrtvih

>> [AUDIO] POSLUŠAJTE: Ovako je zvučao razgovor kontrole leta i pilota Croatia Airlinesa

Ovo je prvo izvanredno slijetanje u povijesti Croatia Airlinesa. Riječ je o zrakoplovu Dash 8-Q400 kapaciteta 76 sjedala koji je u flotu Croatia Airlinesa uključen 2009. godine.

Nakon kruženja iznad zračne luke više od 40 minuta, piloti su pokušali riješiti problem, a nakon što nisu uspjeli odlučili su sletjeti na nos, javljaju švicarski mediji.

Kako nam je napisao jedan naš čitatelj problem je bio u nemogućnosti spuštanja prednjih kotača. Piloti su zrakoplov odlučili spustiti na nos, a članovi posade su putnicima objašnjavali gdje se nalaze izlazi za nuždu. Zrakoplov se zatim spustio, neko vrijeme je klizio na trbuhu dok su pistom letjele iskre, napisao nam je čitatelj.

Svi koji trebaju informacije o putnicima na letu broj OU464 mogu nazvati Croatia Airlines na broj 0800 7700 (za pozive iz Hrvatske) ili 00385 – 1 - 616 0008 (za pozive iz inozemstva).

Ukoliko ste vi ili netko od vaših članova obitelji svjedočili ovom događaju, koji je srećom dobro završio, javite nam se na moj.report@novatv.hr.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene