Nakon dvije godine

Kći poginulog glumca ne odustaje: 'Meadow želi dokazati istinu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sud je odlučio - Porsche nije kriv za pogibiju Paula Walkera.

Prošle su dvije godine od stravične smrti koja je šokirala svijet. Omiljeni glumac Paul Walker poginuo je u automobilskoj nesreći u subotu 30.11. 2013.

Pogledaj i ovo showbuzz Rođaci izjavili za medije 'Vijest o iznenadnoj smrti slomila ju je'

Supruga poginulog Rogera baš kao i kći Paula Walkera odmah su podigle tužbu protiv Porschea, a sada dvije godine sud je donio presudu. Ustanovili da nema dovoljno dokaza koji bi potvrdili kako je za smrt Walkera kriv loš sigurnosni pojas kako se tvrdilo u optužnici koju je podigla obitelj Paulova suvozača.

Nesreća se dogodila u Santa Clariti. Njegov prijatelj Roger Rodas, koji je vozio automobil, izgubio je kontrolu nad vozilom zbog prebrze vožnje, zaletio se u drvo, a automobil je eksplodirao na mjestu.

Ipak, Paulova kći Meadow ne želi odustati. Njezin odvjetnik Jeff Milam rekao je da ova presuda nema veze s tužbom njegove klijentice. Supruga Rogera Rodasa podnijela je tužbu i izgubila spor, ali Meadow je podnijela tužbu drugom pravnom sistemu te ima drugačije razloge tužbe.

 

Reflecting on my father, I found myself reflecting on his passions. His passion for the ocean, his passion for rescuing animals, his passion for helping people and his passion for spontaneous goodwill. I wanted to start this foundation because I want to share that piece of him with the world. I want to share that part of him with others. I am tremendously proud to be launching The #PaulWalkerFoundation (@paulwalkerfdn) on his birthday. I can't think of a better way to celebrate my father. #DoGood

A photo posted by Meadow Walker (@meadowwalker) on

U tužbi se navodi kako je prilikom udarca u drvo sigurnosni pojas toliko povukao glumca da mu je polomio rebra i zarobio ga na suvozačkom sjedištu. Preživio je udar u drvo, a ono što ga je ubilo bila je vatra, tvrde odvjetnici Meadow Walker. Isto tako tvrde da je vatra planula tek nakom minutu i 20 sekundi, ali Paul je bio zarobljen i bespomoćan. Uslijedila je jeziva smrt, izgorio je živ.

'Meadow neće odustati od borbe protiv Porschea koji je odgovoran za prodaju neispravnih proizvoda koji ubijaju', rekao je odvjetnik.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene